Najbolja kvaliteta animirani filmovi online trileri, drame
bez reklama crtani filmovi online sa prevodom komedije, najveći izbor horori
Gledaj besplatno sf krimi dokumentarci ratni povijesni online sa prevodom romantični sa titlovima serije full hd

Bombonjera.Com je portal na kojem sami birate najbolje. Pročitajte članak, glasajte i otvorit će vam se lista najboljeg po izboru samih čitatelja. Ako nas želite pratiti na Facebook-u kliknite na "Sviđa mi se"

Bombonjera.Com

Portal na kojem sami birate najbolje.

Novosti
Pogledajte kako Šaban Šaulić plače na proslavi rođenja unuke
Aleksandra Prijović sela je za Šabanov sto i otpevavši pesmu Aleksandra Prijović"Uvek si mi govorila majko moja draga" naterala pevaču suze na oči

Nije mogao da sakrije suze.
Aleksandra Prijović, mlada zvezda Granda, naterala je Šabanu Šauliću suze na oči.
Naime, Šaban Šaulić je proslavljao rođenje unuke Une, koju mu je podarila ćerka Sanela. Organizovao je feštu za mnogobrojne goste, zabavljala ih je mlada zvezda Granda Aleksandra Prijović, koja je otpevavši pesmu "Uvek si mi govorila majko moja draga" naterala suze na oči pevaču.

Prijovićeva je sela za sto ponosnog dede i veoma emotivno otpevala stari hit, koji je toliko pogodio Šabana da nije mogao da krije suze.

Ćerka Šabana Šaulića Sanela porodila se 21. septembrs i na svet donela devojčicu Unu. Bivši fudbaler Partizana Bata Mirković i Sanela venčali su se pre nekoliko meseci, ovo je njegovo prvo dete, dok  Sanela ima sina Luku iz braka sa Ivanom Adžićem, nekadašnjim kapitenom Crvene zvezde.

Sanela je tako ispunila očevu želju koji je pre nekoliko meseci izjavio da bi voleo da dobije unuku.

Pogledajte kako Šaban Šaulić plače na proslavi rođenja unuke