Bombonjera.Com je portal na kojem sami birate najbolje. Pročitajte članak, glasajte i otvorit će vam se lista najboljeg po izboru samih čitatelja. Ako nas želite pratiti na Facebook-u kliknite na "Sviđa mi se"

Bombonjera.Com

Portal na kojem sami birate najbolje.

Novosti
Foto: klikpink.rs Foto: klikpink.rs

Televizija Pink u tajnosti je pripremala najnoviji projekat koji bi trebali da im bude najvažnija strateška stvar u narednih nekoliko godina. Projekat se zove “Klik Pink”, startovao je zvanično danas, a omogućiće svima da, bez obzira na TV provajdera ili distributera mogu preko interneta da gledaju sve kanale iz Pink paketa na svojim kompjuterima ili mobilnim telefonima.

- Procedura je više nego jednostavna, otkriva za Telegraf Željko Mitrović, prvi čovek ružičaste kompanije i dodaje: – Dovoljno je poslati SMS poruku sadržine “Pink” na broj 5500 i stiže vam šifra. Na veb stranici klikpink.rs unesete svoj broj telefona i šifru i otvoriće vam se video plejer preko koga možete neograničeno gledati sve Pinkove kanale gde god se nalazili. Cena poruke je 198 dinara i za taj iznos se dobija sedmodnevna pretplata, a do kraja godine u ponudi će biti preko 100 kanala. Potrebno je, naravno, da imate internet vezu i možete gledati filmove iz nanovije svetske produkcije, slušati najbolju domaću i stranu muziku, pratiti 24 sata Farmu i ostale rijaliti emisije, zaključuje Mitrović za Telegraf.

Servis “Klik Pink” je već aktivan i možete ga probati ovde.

(Telegraf.rs)

Glasaj i vidi šta su čitatelji označili kao najzanimljivije: