Najbolja kvaliteta animirani filmovi online trileri, drame
bez reklama crtani filmovi online sa prevodom komedije, najveći izbor horori
Gledaj besplatno sf krimi dokumentarci ratni povijesni online sa prevodom romantični sa titlovima serije full hd

Bombonjera.Com je portal na kojem sami birate najbolje. Pročitajte članak, glasajte i otvorit će vam se lista najboljeg po izboru samih čitatelja. Ako nas želite pratiti na Facebook-u kliknite na "Sviđa mi se"

Bombonjera.Com

Portal na kojem sami birate najbolje.

Novosti
Foto: klikpink.rs Foto: klikpink.rs

Televizija Pink u tajnosti je pripremala najnoviji projekat koji bi trebali da im bude najvažnija strateška stvar u narednih nekoliko godina. Projekat se zove “Klik Pink”, startovao je zvanično danas, a omogućiće svima da, bez obzira na TV provajdera ili distributera mogu preko interneta da gledaju sve kanale iz Pink paketa na svojim kompjuterima ili mobilnim telefonima.

- Procedura je više nego jednostavna, otkriva za Telegraf Željko Mitrović, prvi čovek ružičaste kompanije i dodaje: – Dovoljno je poslati SMS poruku sadržine “Pink” na broj 5500 i stiže vam šifra. Na veb stranici klikpink.rs unesete svoj broj telefona i šifru i otvoriće vam se video plejer preko koga možete neograničeno gledati sve Pinkove kanale gde god se nalazili. Cena poruke je 198 dinara i za taj iznos se dobija sedmodnevna pretplata, a do kraja godine u ponudi će biti preko 100 kanala. Potrebno je, naravno, da imate internet vezu i možete gledati filmove iz nanovije svetske produkcije, slušati najbolju domaću i stranu muziku, pratiti 24 sata Farmu i ostale rijaliti emisije, zaključuje Mitrović za Telegraf.

Servis “Klik Pink” je već aktivan i možete ga probati ovde.

(Telegraf.rs)