Najbolja kvaliteta animirani filmovi online trileri, drame
bez reklama crtani filmovi online sa prevodom komedije, najveći izbor horori
Gledaj besplatno sf krimi dokumentarci ratni povijesni online sa prevodom romantični sa titlovima serije full hd

Bombonjera.Com je portal na kojem sami birate najbolje. Pročitajte članak, glasajte i otvorit će vam se lista najboljeg po izboru samih čitatelja. Ako nas želite pratiti na Facebook-u kliknite na "Sviđa mi se"

Bombonjera.Com

Portal na kojem sami birate najbolje.

Novosti

18. jul 2013. 12:14

Po izlasku sa Farme Ekrem Jevrić se uglavnom provodio po beogradskim lokalima, pre nego što je juče otputovao u Ameriku.

Najberićetnije mu je bilo u Žarkovu, na salašu "Ambar". Tu se prvo ponovo ljubio s mladom Kubankom Milagros, s kojom je već bio u akciji, a onda i s njenom drugaricom. Jedna plavuša, druga crnka. Ne bira on mnogo. A kad su i ove fotke stigle u naše ruke, pozvali smo Ekrema da pitamo koja je bolja.

Ekrem Jevrić posle ljubljenja sa plavušom u akciji sa crnkom! (Foto)

"Bolja je plavuša! Ali nemojte da pišete o tome! Igbali smeta. To je bilo samo u prolazu, ne daj bože da mi žena za to sazna! Naljutila bi se sto posto. A bilo dobro, bila hrana, bile devojke, bio Džej, ma, bilo sve...", rekao je Jevrić.

Ekrem Jevrić posle ljubljenja sa plavušom u akciji sa crnkom! (Foto)

E sad, to "sve" nas je posebno zainteresovalo, ali on nije hteo da otkrije šta je tačno mislio. Na pitanje da li bi posle ovoga predložio svojoj Igbali da zajedno probaju s nekom devojkom, ko iz topa je ispalio:

"Aaaaa ne, bate! Ne bih smeo da joj pomenem ni u šali!"

Jevrić je otkrio i neke svoje planove: "Putujem za Njujork, a vraćam se 3. avgusta. Najbolje bi bilo da i Igbala krene sa mnom u Srbiju, ne sme više stvarno da me pušta, evo šta se dogodi", rekao je mrtav ozbiljan Ekrem.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir