Najbolja kvaliteta animirani filmovi online trileri, drame
bez reklama crtani filmovi online sa prevodom komedije, najveći izbor horori
Gledaj besplatno sf krimi dokumentarci ratni povijesni online sa prevodom romantični sa titlovima serije full hd

Bombonjera.Com je portal na kojem sami birate najbolje. Pročitajte članak, glasajte i otvorit će vam se lista najboljeg po izboru samih čitatelja. Ako nas želite pratiti na Facebook-u kliknite na "Sviđa mi se"

Bombonjera.Com

Portal na kojem sami birate najbolje.

Novosti

Branislav Janković: Preživeo sam srčani udar

Naizgled obična prehlada eskalirala je u srčani udar, zbog čega je voditelj i maneken Branislav Janković (30) pre deset dana završio u bolnici “Bežanijska kosa”, a kako kaže, sada je njegovo zdravstveno stanje bolje, no i dalje nije stabilno.
- Sve je u redu, dobro mi je. Lekari su mi rekli da sam dobro i da mogu normalno da funkcionišem, da jedem sve i da nastavim da se bavim sportom. Ipak, zbog svega što se dešavalo mogu reći da mi je zdravstveno stanje i dalje nestabilno. Osećam se dobro, ali ću znati kakvo mi je stanje tek kad budem otišao na kontrolu za sedam dana. S obzirom na to da sam mlad, da sam sportista, da ne pušim i ne pijem alkohol, lekari smatraju da nema razloga da ne bude sve u redu. Evo, upravo sam se vratio sa treninga i spremam se da odem na kafu, polako se vraćam u normalu - priča Bane.
Njegovoj hospitalizaciji prethodili su simptomi poput obične prehlade.
- Razboleo sam se i tri dana sam bio pod izuzetno visokom temperaturom. Bilo mi je sve gore, a onda, kada mi je temperatura bila nepodnošljivo visoka i kada sam osetio bolove u grudnom košu, otišao sam u bolnicu “Bežanisjka kosa”, gde su lekari odlučili da me zadrže na posmatranju. Zbog virusa koji sam imao i visoke temperature, lekari su uradili pregled srca i ustanovili su da je sve u redu. Međutim, izgleda da je došlo do pucanja krvnog suda, što je uzrokovalo srčani udar – nastavlja razgovor Janković, koji tvrdi da se u tom trenutku veoma uplašio.
- Proveo sam tri dana u bolnici, lekari su bili predivni, ako i kompletno osoblje, a meni ipak nije bilo svejedno, mnogo sam se uplašio, ali sada je sve dobro. Kaća se mnogo potresla, non-stop je bila uz mene, odložila je sve obaveze i stvarno mi je žao što ju je sve to uznemirilo. Ali, hvala bogu, sad je sve to iza nas i nadam se da će mi na kontroli koja me očekuje lekari reći dobre vesti – ispričao je Bane.

Izvor: Alo


Pročitajte i ovo: