Najbolja kvaliteta animirani filmovi online trileri, drame
bez reklama crtani filmovi online sa prevodom komedije, najveći izbor horori
Gledaj besplatno sf krimi dokumentarci ratni povijesni online sa prevodom romantični sa titlovima serije full hd

Bombonjera.Com je portal na kojem sami birate najbolje. Pročitajte članak, glasajte i otvorit će vam se lista najboljeg po izboru samih čitatelja. Ako nas želite pratiti na Facebook-u kliknite na "Sviđa mi se"

Bombonjera.Com

Portal na kojem sami birate najbolje.

Novosti

Bebi Dol Foto: TV Pink

Pevač Era Ojdanić i glumica Gordana Bjelica su se vratili na “Farmu” zahvaljujući glasovima publike. Njih dvoje dobili su i ubedljivo najviše glasova od svih izbačenih farmera. Takođe, na “Farmu” je ušla i Bebi Dol, a pevačici se najviše obradovala koleginica Zorica Marković.

Era je već najavio veselje na imanju za dva dana, kada mu je slava, a ni Gordana nije krila da se veseli povratku. Njih dvoje su potvrdili i da će pokazati da mogu da budu zabavni, ali i da umeju da rade.

U konkurenciji za povratak na “Farmu” bili su i Tijana Macura, Zoran Jagodić Rule, Daria Stanojević i Seksi Sandra.

Ipak, Goca i Era su najviše želeli da se vrate jer su se svi drugi uglavnom već navikli na život van boravka na imanju, a neki su sprečeni zbog privatnih obaveza.

Na priče da su Goca i Era u vezi, oni su se našalili da jesu, i da će i oni da se foliraju, kao i pojedini. Tijana nije znala da kaže zašto ona da se vrati, a Rule je rekao da želi da ostavi onakav utisak. Daria je poručila da je publika ne vraća jer će napraviti haos i demantovala je da je njoj Ljuba savetovala da Zoricu postavi za slugu.

Goca je, inače, što se tiče ljubavi na “Farmi” rekla da ona to podržava, ali da je starijima na tom polju mnogo teže. Bjelica je Eru okarakterisala kao srpskog Berluskonija.