Bombonjera.Com je portal na kojem sami birate najbolje. Pročitajte članak, glasajte i otvorit će vam se lista najboljeg po izboru samih čitatelja. Ako nas želite pratiti na Facebook-u kliknite na "Sviđa mi se"

Bombonjera.Com

Portal na kojem sami birate najbolje.

Novosti

SEKS U KUHINJI: Kockicama leda do jačeg orgazma

Seks u kuhinji za adrenalinske zavisnike. Hladne kuhinjske površine stola ili frižidera stimulisaće nerve po svakom deliću vaše kože i pojačati uživanje. Možete da sednete na rub stola i partnera obgrliti nogama ili jednostavno isprobati seks uz frižider umesto uz zid.

Prednost seksa u kuhinji je i to što su različite namirnice poput šlaga i čokoladnog preliva na dohvat ruke. Možete da se poigrate s partnerom tako što ćete jedno s drugoga da jedete šlag ili kockicama leda da nadražite bradavice.

Igranje s toplo-hladnim osećajem probuđuje sva čula i pojačava orgazam, pa tako kockice leda možete da upotrebite u oralnom seksu. Pre nego što krenete u akciju u usta stavite kockice leda, a vaš partner će sigurno uživati.

Osim ukusne hrane i preliva, kuhinja skriva drvene varjače idealne za lupanje po guzi. Lupanjem po guzi stvaraju se prijatni trnci koji stimulišu vaginalno i analno područje, pa u ovoj igrici podjednako uživaju oba partnera.

Uz drvene varjače možete da upotrebite krpe za povez i da zadovoljite partnera. On će se tako više, umesto na vid, osloniti na druga čula, pa će iskustvo biti još intenzivnije. Užitak će biti veći ako se u tome međusobno izmenjujete, pa jedanput neka on nosi povez, a drugi put ona.

Glasaj i vidi šta su čitatelji označili kao najzanimljivije: