Najbolja kvaliteta animirani filmovi online trileri, drame
bez reklama crtani filmovi online sa prevodom komedije, najveći izbor horori
Gledaj besplatno sf krimi dokumentarci ratni povijesni online sa prevodom romantični sa titlovima serije full hd

Bombonjera.Com je portal na kojem sami birate najbolje. Pročitajte članak, glasajte i otvorit će vam se lista najboljeg po izboru samih čitatelja. Ako nas želite pratiti na Facebook-u kliknite na "Sviđa mi se"

Bombonjera.Com

Portal na kojem sami birate najbolje.

Novosti

SEKS U KUHINJI: Kockicama leda do jačeg orgazma

Seks u kuhinji za adrenalinske zavisnike. Hladne kuhinjske površine stola ili frižidera stimulisaće nerve po svakom deliću vaše kože i pojačati uživanje. Možete da sednete na rub stola i partnera obgrliti nogama ili jednostavno isprobati seks uz frižider umesto uz zid.

Prednost seksa u kuhinji je i to što su različite namirnice poput šlaga i čokoladnog preliva na dohvat ruke. Možete da se poigrate s partnerom tako što ćete jedno s drugoga da jedete šlag ili kockicama leda da nadražite bradavice.

Igranje s toplo-hladnim osećajem probuđuje sva čula i pojačava orgazam, pa tako kockice leda možete da upotrebite u oralnom seksu. Pre nego što krenete u akciju u usta stavite kockice leda, a vaš partner će sigurno uživati.

Osim ukusne hrane i preliva, kuhinja skriva drvene varjače idealne za lupanje po guzi. Lupanjem po guzi stvaraju se prijatni trnci koji stimulišu vaginalno i analno područje, pa u ovoj igrici podjednako uživaju oba partnera.

Uz drvene varjače možete da upotrebite krpe za povez i da zadovoljite partnera. On će se tako više, umesto na vid, osloniti na druga čula, pa će iskustvo biti još intenzivnije. Užitak će biti veći ako se u tome međusobno izmenjujete, pa jedanput neka on nosi povez, a drugi put ona.